• Novinky

            • Krása v kroji

            • D kroja je sviatok folklóru a krásy slovenských tradícií. Oslava tohto dňa spestrila aj vyučovanie v našej škole. Prváčikovia sa zapojili do ľudovej tančiarne na námestí, ktoré ožilo spevom, tancom a pestrými ľudovými krojmi. 

              Ľudovým tancom a piesňami sa na podujatí v meste prezentovali aj talentovaní žiaci našej školy.

            • Európsky týždeň športu

            • Ďalší ročník Európskeho týždňa športu sa uskutočnil v skvelej atmosfére. Všetci žiaci  a učitelia sa zapojili do športových aktivít, ktoré priniesli veľa pohybu a zábavy.

              Pravidelná pohybová činnosť má veľký význam pre naše zdravie, pohyb by mal byť neoddeliteľnou súčasťou každodenného života. Preto pod hlavičkou #BeActivenaša škola registruje pohybové aktivity a pripája sa v rámci Slovenska k štyridsiatim krajinám Európy, ktorá oslavuje už 9. ročník Európskeho týždňa športu.

            • Ochrana života a zdravia

            • Ochrana života človeka a jeho zdravia integruje teoretické vedomosti a praktické zručnosti žiakov zamerané na ochranu v mimoriadnych situáciách. Zameriava sa na zvládnutie situácií vzniknutých živelnými pohromami, prírodnými katastrofami, ekologickými haváriami, dopravnými nehodami a podobne. 

              V rámci účelového cvičenia, ktoré sa konalo v prostredí Rybníkov v spolupráci s vedením Odboru krízového riadenia Okresného úradu v Snine sa pri plnení úloh naplno prejavila tímová spolupráca družstiev i celých tried žiakov 2. stupňa. 

              Víťazný putovný pohár Ochrany života a zdravia 2023 si odniesli žiaci 7. C triedy.

               

            • Slávnostné otvorenie školského roka 2023/2024

            • Prvý deň nového školského roka je výnimočnou a nezabudnuteľnou udalosťou. Pre prváčikov je krokom do novej etapy života, ktorá prináša mnoho nového, nepoznaného.

              Škola je miestom, kde prežívame väčšiu časť dňa, preto je snahou školy, aby  sa v nej všetci žiaci cítili dobre, spokojne a bezpečne, aby rozvíjali svoje schopnosti, vedomosti, aby boli výsledky ich práce adekvátne ocenené.

              Prajeme všetkým žiakom veľa chuti do učenia, úspechov, šťastia, pevného odhodlania čo najlepšie prezentovať seba i našu školu.