• Novinky

            • Škola v prírode

            • Päť dní strávených v škole v prírode je pre žiakov štvrtého ročníka nezabudnuteľným zážitkom. V rekreačnom zariadení Eufória v Novej Lesnej si deti užili pobyt v spoločnosti svojich spolužiakov, ktorý bol spestrený o pútavé a zážitkové činnosti s animátormi.

              Hlavným cieľom aktivít bolo spoznávanie krás Vysokých Tatier. Tatranskou elektrickou železnicou sa deti dopravili do turistických centier našich veľhôr. Zo Štrbského plesa zvládli túru na Popradské pleso, zo Smokovca výstup na Hrebienok, k Bilikovej a Rainerovej chate a k Studenovodským vodopádom.

              Posledný večer deťom urobila radosť neodmysliteľná diskotéka. Zaujímavým spestrením záveru školy v prírode bola návšteva galérie optických ilúzií Tricklandia.

               

            • Popoludnie s budúcimi prvákmi

            •  

               

                  Pri príležitosti zápisu žiakov do 1. ročníka sa uskutočnilo prvé stretnutie  s našimi  budúcimi prváčikmi a ich rodičmi.

                   Deti boli plné očakávaní zo spoločne strávených chvíľ.  Učitelia pripravili pre ne množstvo aktivít a tvorivých úloh zameraných na výtvarné a pohybové schopnosti, spev, matematiku, slovenský a anglický jazyk. Hravou formou sa snažili preveriť ich doterajšie školské zručnosti. Budúci prváčikovia sa prejavili svojou spontánnosťou a šikovnosťou.

                   Nenudili sa ani ich rodičia. Oboznámili sa s odbornými učebňami, veľkou školskou knižnicou, s prácou na interaktívnej tabuli a s učebňami informatiky.

                   Vedenie školy a pedagógovia týmto vyjadrujú srdečnú vďaku rodičom za ich priazeň a podporu, ktorú prejavili výberom našej školy pre svoje dieťa.

                   Všetkým deťom želáme veľa úspechov a príjemných školských zážitkov.